Fiecare om este unic. Exista, insa, unele caracteristici care ii aseamana. Acest lucru este valabil si in plan sexual. Iata cateva elemente comune pe care barbatii le au din punct de vedere sexual, in functie de zodie.


Barbatul Berbec
Este zgomotos si sexy. Este un amant excelent, caruia ii place la nebunie sa domine. Daca esti in cautare de iubiti romantici care sa te invite la o cina la lumina lumanarilor, cauta alta zodie. Barbatului Berbec ii place sexul rapid, fierbinte. Este fidel, insa daca se plictiseste, va disparea intr-o clipa.
Zone erogene: ceafa. Cum il dai gata? Gadila-l, musca-l dragostos in zona cefei.


Barbatul Taur
Este similar omului cavernelor, adica ii place femeia care gateste, sta acasa si face sex. Totusi, este gentil si-i place sa ia lucrurile usor. Poate rezista ore in sir pana cand partenera va atinge culmile placerii.
Zone erogene: gatul. Cum il dai gata? Foloseste-ti “arsenalul” buze, limba, degete pentru a-l stimula. Nu uita de ceafa!



Barbatul Gemeni
Este dual, ca si zodia. Acum este dulce si-ti sopteste dragastos la ureche, acum este salbatic si-ti zmulge hainele.
Zone erogene: umeri, brate, picioare. Cum il dai gata? Fa-i masaj fierbinte si atinge cele trei puncte cheie.


Barbatul Rac
Este sensibil si pune nevoile partenerei pe primul loc. Atitudinea lui dragastoasa este un magnet pentru femei.
Zone erogene: piept. Cum il dai gata? Saruta-l si mangaie-l cu parul. Poti fi si putin agresiva.


Barbatul Leu
Poate fi egoist, chiar si in pat. Desi ii place mult sa faca sex, nu este inderesat doar de asta. Vrea sa fie iubit si pretuit. Poate fi foarte romantic, dar cand se ajunge in dormitor, vrea show.
Zone erogene: spatele. Cum il dai gata? Incepe cu un masaj senzual, saruta-i si musca-i usor spatele.



Barbatul Fecioara
Este perfectionistul innascut, iar acest lucru e valabil si in pat. Daca iti face observatii, nu o lua observa, este doar pentru ca vrea ca data viitoare sa fie mult mai bine. Poate veni cu propuneri kinky, insa de cele mai multe ori prefera confortul.
Zone erogene: abdomenul. Cum il dai gata? Saruta-l, mangaie-l, linge-l, joaca-te cu abdomenul lui si il vei starni intr-o clipa.



Barbatul Balanta
Ii plac sexul si aventura. Nu te mira daca iti va cere sa faceti sex in public sau in locuri inedite. Ii place senzatia de “putem fi prinsi”. Ii place sa se lase dominat si alaturi de el iti poti pune in aplicare toate fanteziile.
Zone erogene: spatele si fundul. Cum il dai gata? Mangaie-l, ciupeste-l, poti incerca si palmele peste fund.


Barbatul Scorpion
Este foarte posesiv si se simte amenintat si daca intorci doar putin privirea. Pe de alta parte este loial si protector. Pentru ei stiinta este puterea. Le place sa faca sex si sa vorbesti murdar.
Zone erogene: interiorul coapselor. Cum il dai gata? Mangaie-l si apeleaza la replici deocheate.


Barbatul Sagetator
Poate fi destul de egoist in dormitor. Oricat de satisfacatoare ar fi relatia, daca sexul scartaie, va cauta in alta parte.
Zone erogene: coapse si solduri. Cum il dai gata? Mangaie-l, ciupeste-l, maseaza-l.


Barbatul Capricorn
Ii place sa-si ascunda sentimentele, asa ca este greu de “citit” daca este sau nu indragostit. Nu este spontan, face sex si gata. E ca un capitol bifat pe agenda zilei. Fanteziile raman doar in capul lui.
Zone erogene: genunchii. Cum il dai gata? Acorda atentie zonei si vei primi atentia cuvenita din partea lui.


Barbatul Varsator
Ii place sa experimenteze, asa ca asteapta-te la filme porno, jocuri erotice, sex in public si chiar sado-maso. Este “rezistent” si poate astepta pana cand partenera este in extaz.
Zone erogene: picioarele, gambele. Cum il dai gata? Maseaza-i picioarele, cu atentie sporita la gambe. Nu merge niciodata mai jos de glezne.


Barbatul Pesti
Este un amant excelent si romantic. Face dragoste, nu sex.
Zone erogene: talpile. Cum il dai gata? O baie la picioare si apoi maseaza-i talpile.
(Sursa: Random Sex Facts)

 
Citeste si Cum sunt femeile in pat in functie de zodie.


Credit foto: The Mirror of Aphrodite.com